Alina Blasquez
Haute Couture Borduren

Laat je inspireren door de betoverende wereld van de Haute Couture tijdens het POP UP evenement Haute Couture Borduren voor de tentoonstelling Mart Visser: The Take Over in het Raadhuis van gemeente Zandvoort en het Zandvoorts Museum van 2 mei tot 1 juli 2018.

cursus01
Mart Visser: The Take Over

Wanneer wordt gesproken over de Nederlandse Haute Couture is de couturier Mart Visser onmisbaar. In de afgelopen jaren heeft Mart Visser een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Hij is erin geslaagd om Haute Couture in Nederland een nieuwe, jongere uitstraling en bovenal een modern en spraakmakend gezicht te geven. Als Couturier heeft Mart Visser (1968) een belangrijke positie in Nederland verworven met een grote naamsbekendheid. Hij is, sinds het introduceren van zijn eigen couturelabel in 1993, een veelbesproken exponent in Nederland van een nieuwe generatie couturiers. Met klanten uit het economische, sociale, politieke en culturele, leven is hij veelzijdig georiƫnteerd.

Het oog voor detail vormt een signatuur van Mart Visser waarbij de keuze wordt gemaakt voor de hoogst denkbare kwaliteit met daarbij aandacht voor ultiem draagcomfort. Mart Visser combineert zijn kenmerkende signatuur steevast met de keuze voor de Klassiek vakmanschap, de top in materiaalkeuze, een perfecte pasvorm en professionele vervaardiging zijn daarbij de norm.

In de Tentoonstelling Mart Visser: The Take Over is het Raadhuis van de gemeente Zandvoort van 2 mei tot en met 1 juli 2018 het exclusieve domein van Mart Visser. Het in classicistische stijl gebouwde gemeentehuis wordt getransformeerd tot een belevenis waar Mart Visser zijn meest recente Haute Couture collectie op verrassende wijze presenteert. Het biedt bezoekers een unieke kans zich onder te dompelen in de voor veel mensen onbekende wereld van de Haute Couture.

cursus01
Cursusinformatie

In het POP UP evenement tijdens de tentoonstelling Mart Visser: The Take Over, brengt Alina Blasquez je in aanraking met Haute Couture borduurwerk en volg je een workshop van circa een uur waarin je zelf aan de slag gaat met naald, draad en prachtige fournituren zoals kralen en pailletten. Aan de hand van instructies en een ontwerp, speciaal voor deze tentoonstelling ontworpen en samengesteld, maak je stap voor stap een eigen borduurwerk.

cursus02